Skip to main content

Allt börjar med en kaffe

Att bygga ett hus är ett stort projekt som rymmer både stora känslor och flera olika valsituationer. Praktiska lösningar ska förenas med rätt material samtidigt som en budget ska hållas.

Det är ett stort och hedrande ansvar som läggs i våra händer. Då är det viktigt att allt känns rätt från både vårt och ert håll, innan vi sätter igång.

En kopp kaffe och ett ordentligt första samtal om era önskemål och förväntningar är alltid en bra början.

Kontakta oss

Nybyggnation

När du vill bygga helt nytt

Vi är experter på lösvirkeshus. Fördelen med att bygga i lösvirke är att du kan få huset precis som du vill. Men givetvis har vi också lång erfarenhet av att montera nyckelfärdiga hus (och i bland även fågelholkar.)

Vi har alla kompetenser till hands så du väljer om du vill att vi står för totalentreprenad eller ansvarar för vissa delar.

Tillbyggnation

När det behövs mer utrymme

När det blivit för trångbott eller när det behövs adderas utrymme för nya funktioner i huset, hjälper vi gärna till att förverkliga planen.

Behöver ni hjälp med konstruktionsritningar kan vi förmedla kontakt till konstruktör. Vi bygger och löser det mesta.

Renoveringar

När det är dags att fräscha upp

När ni anlitar oss för renovering, kan ni vara säkra på att inget lämnas åt slumpen. Vi har jobbat med så många olika husstilar att vi vet att varje hus har sin egen personlighet. Om ni redan vet vad ni vill ha och hur, utför vi jobbet enligt önskemålen. Men var aldrig rädd att fråga oss om råd om ni är osäkra på vilka lösningar som skulle passa.

När det krävs ett gott samarbete

Ett husbygge är också ett lagbygge där alla vet vad som krävs. Därför har vi nära samarbeten med alla typer av hantverkare som kan tänkas behövas när man uppför en byggnad. Personer som vi har jobbat med tidigare och litar på till minst 100%. Även på leverantörssidan jobbar vi endast med de bästa.

Kontakta oss för att få veta mer.