Skip to main content

Att lyssna från början och ha en bra dialog  under tiden. Då blir det perfekt i slutet.

I över 30 år har vi byggt hus. Det  gör att vi vet var fallgroparna och möjligheterna finns. Vårt recept för ett lyckat slutresultat är att under hela resans gång känna till dina önskemål, tankar och idéer om det hus vi bygger åt dig. Där du och din familj ska leva, bo och trivas, förhoppningsvis för en lång tid framöver. För att bygga ett  hem krävs en personlig relation och öppen och rak dialog. Därför är det så vi jobbar.

Vi bygger främst lösvirkeshus från scratch, men även garage, övervåningar och tillbyggnader. Vi utför alla typer av arbeten mot fast offert eller löpande timmar om det hellre önskas.

Kontakta oss och starta
ditt drömprojekt

Vår specialitet är att bygga lösvirkeshus. Tillsammans kan vi skapa ett hus eller en tillbyggnad som passar just era behov eller drömmar, eller så använder vi våra idéer och erfarenheter när vi bygger åt er.

Vi kan bygga hus

Om du ska bygga nytt, eller bygga till. Göra en mindre eller större renovering, endast dra el eller behöver hjälp att gräva. Då löser vi det. Om vi inte har expertisen själva, så tar vi hjälp av våra duktiga samarbetspartners.

Vi är en trygg underentreprenör

När vi inte arbetar med egna projekt, lånar vi gärna ut oss till andra. Oavsett vilket projekt vi jobbar med är vi bara intresserade av en sak: Att göra ett riktigt bra jobb. Är ni en större entreprenör är ni därför välkomna att kontakta oss för lite understöd.

Förvaltning & underhåll

Äger du till exempel en mindre hyresfastighet men inte vill heltidsanställa någon som sköter den löpande förvaltningen och kan vara till hands då det krävs underhåll? Då har vi en idé. Ring oss. Vi har erfarenhet av att ta hand om dessa delar och är lyhörda när det gäller att hitta bra flexibla lösningar.

”Slutresultatet för både kök och tvättstuga blev vi oerhört nöjda med. Vid nästa renovering, av våra badrum, kommer vi nog anlita Sjöbergs Bygg igen.”

Fredrik, Kåhög