Skip to main content

Att lyssna från början och ha en bra dialog  under tiden. Då blir det perfekt i slutet.

 

I över 30 år har vi byggt hus. Det  gör att vi vet var fallgroparna och möjligheterna finns. Vårt recept för ett lyckat slutresultat är att under hela resans gång känna till dina önskemål, tankar och idéer om det hus vi bygger åt dig. Där du och din familj ska leva, bo och trivas, förhoppningsvis för en lång tid framöver. För att bygga ett  hem krävs en personlig relation och öppen och rak dialog. Därför är det så vi jobbar.

Vi bygger främst lösvirkeshus från scratch, men även garage, övervåningar och tillbyggnader. Vi utför alla typer av arbeten mot fast offert eller löpande timmar om det hellre önskas.

Kontakta oss och starta ditt drömprojekt

En av våra specialiteter är att bygga lösvirkeshus. Tillsammans kan vi skapa ett hus eller en tillbyggnad som passar just era behov eller drömmar, eller så använder våra idéer och erfarenheter när vi bygger åt er.

Vi kan bygga hus

Om du ska bygga nytt, eller bygga till. Göra en mindre eller större renovering, endast dra el eller behöver hjälp att gräva. Då löser vi det. Om vi inte har expertisen själva, så tar vi hjälp av våra duktiga samarbetspartners.

Förvaltning & underhåll

Äger du till exempel en mindre hyresfastighet men inte vill heltidsanställa någon som sköter den löpande förvaltningen och kan vara till hands då det krävs underhåll? Då har vi en idé. Ring oss. Vi har erfarenhet av att ta hand om dessa delar och är lyhörda när det gäller att hitta bra flexibla lösningar.

Salient will breathe

new life to your

online presense.

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Services

Individuals